One venue. Six excellent spaces
for inspirational events

Evenimentele de exceptie au nevoie de spatii si servicii pe masura!

Din acest motiv, am creat un centru de evenimente în care versatilitatea spațiilor și excelența serviciilor întâlnesc performanța tehnologică spre a da naștere unor experiențe de neegalat.

Amplasat în Făget, în mijlocul unei oaze de verdeață, cu o panoramă încântătoare asupra Clujului, Elitis Events Center dispune de spații dotate inteligent și construite sustenabil, care se pot adapta oricăror cerințe, indiferent că este vorba de un eveniment corporate sau unul privat.

Eclectic și elegant, centrul dispune de 6 săli cu terase proprii, proiectate pentru a găzdui evenimente de exceptie.

Spațiile care formează Elitis Events Center au finisaje premium, fiecare sală fiind echipată cu tehnologie de ultimă generație de la unii dintre cei mai importanți producători globali.

Creat sub semnul excelenței, Elitis Events Center se adresează celor care apreciază profesionalismul, atentia la detalii și care își doresc întotdeauna mai mult. 

Viziune

Ne propunem să oferim noi standarde și o nouă înțelegere asupra locului și modului în care se pot organiza evenimentele corporate și cele private. 

Misiune

Scopul nostru este să creăm amintiri de neegalat tuturor celor care ne trec pragul, prin oferirea de servicii excepționale într-un spațiu dedicat bunului gust, eleganței și performanței tehnologice.

Valori

Versatilitate 

Punem la dispoziția oaspeților noștri o colecție de spații, stiluri, suprafețe și posibilități de amenajare, care se vor potrivi oricăror cerințe, indiferent de eveniment și de numărul de persoane.

Sustenabilitate

Respectul pentru mediu este prioritar pentru noi, motiv pentru care am implementat tehnologii și servicii ecologice în toate spațiile noastre.

Excelență

Suntem dedicați perfecțiunii și o atingem muncind cu dăruire și fiind atenți la fiecare detaliu în parte.